utomhus

Välkommen till NÄÄS gårdsbutik

I gårdsbutiken på Nääs kan du köpa färdiga viltlådor, välja på egna styckningsdetaljer eller charkprodukter så som korvar och rökt viltkött. I gårdsbutiken finner du också NÄÄS folköl från vårt moderna gårdsbryggeri som ligger i samma lokaler. Vi levererar även köttlådor till bland annat Tranås och Jönköping. I syfte att minimera transporterna försöker vi samordna leveranserna och bestämmer plats och tid med dig som konsument.

Det går alltid att handla i gårdsbutiken i samband med våra ölprovningar, evenemang och pubkvällar.  Kommande Evenemang – NÄÄS gårdsbryggeri (naasbrygg.se)

Den 19 november 2022 kl 10.00-16.00 har vi Jul på NÄÄS, en traditionell julmarknad med fokus på lokal mat, dryck och hantverk.

Önskar du beställa köttlåda eller om du vill komma i kontakt med oss, skicka då ett e-postbrev till info@naaskott.se eller ring Elin på 070-669 59 03. Vill ni besöka butiken så slå en signal så försöker vi lösa en tid när ni kan besöka oss. Era beställda köttlådor kan vi lägga ut i vår avhämtningsfrys där ni själva kan hämta er beställning när det passar er.

Vill ni köpa gåbortpresenter, folköl till helgen eller kött till festen så är ni välkomna att höra av er. Är vi på plats i gårdsbryggeriet så öppnar vi gärna upp gårdsbutiken för er.