utomhus

Välkommen till NÄÄS gårdsbutik

I gårdsbutiken på Nääs kan du köpa färdiga viltlådor, välja på egna styckningsdetaljer eller charkprodukter så som korvar och rökt viltkött. I gårdsbutiken finner du också NÄÄS folköl från vårt moderna gårdsbryggeri som ligger i samma lokaler. Vi levererar även köttlådor till bland annat Tranås och Jönköping. I syfte att minimera transporterna försöker vi samordna leveranserna och bestämmer plats och tid med dig som konsument.

Det går alltid att handla i gårdsbutiken i samband med våra ölprovningar, evenemang och pubkvällar.  Kommande Evenemang – NÄÄS gårdsbryggeri (naasbrygg.se)

Den 20 november kl 10.00-16.00 har vi Jul på NÄÄS, en traditionell julmarknad med fokus på lokal mat, dryck och hantverk.

Den 11:e och 12:e december har vi Jul på hjul. Vi har öppet i gårdsbutiken kl 11.00-16.00. Ni har även möjlighet att besöka gårdbutiker och mathantverkare i vårt närområde -  StebbarpKvarnkulla Trädgård | Ydre (kvarnkullatradgard.se)Startsida - Brostorps Hemlagade (ostkaka.com)

Önskar du beställa köttlåda eller om du vill komma i kontakt med oss, skicka då ett e-postbrev till info@naaskott.se eller ring Elin på 070-669 59 03. Vill ni besöka butiken så slå en signal så försöker vi lösa en tid när ni kan besöka oss. Era beställda köttlådor kan vi lägga ut i vår avhämtningsfrys där ni själva kan hämta er beställning när det passar er.