utomhus

Välkommen till NÄÄS gårdsbutik

Köttet finns för avhämtning i vår gårdsbutik hos oss på NÄÄS. I gårdsbutiken finner du också NÄÄS folköl från vårt moderna gårdsbryggeri som ligger i samma lokaler. Vi levererar även köttlådor till bland annat Tranås och Jönköping. I syfte att minimera transporterna försöker vi samordna leveranserna och bestämmer plats och tid med dig som konsument. Butiken har öppet sommartid och när vi har våra ölprovningar och pubkvällar.

ÖPPETTIDER

2 juli till 7 augusti
Fredagar 12.00 – 17.00
Lördagar 11.00 – 15.00

Under östgötadagarna har vi öppet i gårdsbutiken och då har ni även möjlighet att äta lunch hos oss eller boka in er på en ölprovning. Kommande Evenemang – NÄÄS gårdsbryggeri (naasbrygg.se)Mer information om Östgötadagarna hittar ni på Östgötadagarna (ostgotadagarna.se)
Lördagen den 4 september kl. 10.00-15.00
Söndagen  den 5 september kl. 10.00-15.00

Önskar du beställa köttlåda eller om du vill komma i kontakt med oss, skicka då ett e-postbrev till info@naaskott.se eller ring Elin på 070-669 59 03. Vill ni besöka butiken så slå en signal så försöker vi lösa en tid när ni kan besöka oss. Era beställda köttlådor kan vi lägga ut i vår avhämtningsfrys där ni själva kan hämta er beställning när det passar er.